Allt om grekland

Grekland i bitar

Renovera badrum i Göteborg

juli 28, 2017 by Posted in: bygghantverk

Att kunna renovera badrummet är en dröm för många, men det finns ett sätt att få till en badrumsrenovering göteborg. Det handlar bara om att det ska vara bra hantverk och att toalett och WC-stol ska monteras på det befintliga kaklet. Själva badrummet ska renoveras av någon som har våtrumsbehörighet och inte bara kommer hem till dig och börjar bryta loss kakel och klinker. Inte sällan vill kunderna ha golvvärme installerad i samband med renoveringen.

Badrums renovering och dess grunder

Först kommer en person hem till dig och gör klart med dig hur du vill att ditt badrum ska se ut. Flertalet av gångerna så har kunden väldigt specifika idéer och det är upp till Göteborgs Bygghantverk att göra om dessa till verklighet.  En sak som de flesta glömmer är att när badrummet renoveras så är du också utan toalett och dusch. Det innebär en prövning för många men i de flesta fall löses situationen genom att familjen duschar på jobbet, hos kompisar eller helt enkelt på dagis.

Göteborg, Kungsbacka ,Trollhätta, Uddevalla vi renoverar

Vi har haft vår kundkrets utspridd i västra Sverige och vi har gjort flera renoveringar och det är inte sällan vi får hjälp av bygghemma eller XL bygg med materialet.

En del kunder har valt att be oss att ta med deras bilder i före och efter bilderna för själva renoveringarna i både hus och badrum. För att ett abdrum ska bli mysigt så krävs det oftast en hel del belysning och den måste sättas in av en elektriker som kan hantera våta utrymmen. När väl belysningen är på plats så är det givet att det kommer att vara en härligare atmosfär. Nu gäller det att hitta ett naturligt val av material för utan det kommer badrummet att känns kallt och sterilt. Märka material som går emot trätoner och stenar med ruffig och rustik ytan har blivit lite av mode. Borta är det frostade glaset utan nu ska betongglas in i små fogade fyrkanter. Detta gäller främst i området där statiska duschområden byggs. Handfat och element går i en härlig 20-tals stil och står i rak kontrast i mot de väggmonterade toaletterna som gjorde sitt intåg för en ca 20 år sedan. Toalocket ska gärna vara i trä för att på så vis få in mer levande material. Badkaret och dess lejontassar är helt och hållet kvar. Silvriga eller bronsfärgade och mörka fötter installeras under nästan varje renovering.

Golvet är fortfarande klinker men då och då vill kunderna ha ett vattenbeständigt golv i trä, vilket talar lite mot sig självt.