Allt om grekland

Grekland i bitar

Probolan 50 – Resultatet efter testning

juni 9, 2017 by Posted in: förmåner-för-anställda

Först är Probolan 50 en testosteronförstärkare innehållande epihydroxetolan-17-estermatris. Det finns ytterligare ingredienser listade på den officiella hemsidan. Efter att ha tagit två kapslar per dag ökar probolan muskeltillväxten och testosteron nivåerna. En av fördelarna är den lilla storleken på tillskottet, storleken liknar ett p-piller vilket gör det enkelt att ta när som helst utan att att behöva något extra för att svälja.

Det finns ingen information om när moderbolaget till Probolan 50, Dhamhil Corp., introducerade tillägget på den svenska marknaden, dock ser det ut som att verksamheten har sålt muskeltillskott i åratal. Du kan bara köpa produkten på den officiella hemsidan.

Läs mer och köp här!

Slutsats

Vi gillar de listade priserna och det låga priset.

Brist på detaljer – ”Ingen produktinformation?”

Den första negativa var bristen på detaljer om Probolan 50 och vad det faktiskt innehåller. ”När ett företag hävdar ett muskelökande tillskott, ökar testosteronnivåerna med 400%, brukar kunderna bli upphetsade, säger vår forskningsredaktör. ”Men när samma sak inte ger detaljer om produkten; Vi ifrågasätter vad som saknas från ekvationen.” ”Jag föredrar att jag visste mer om de viktigaste och stödjande ingredienserna i formeln”, säger kunden.

En annan konsument kommenterade, ”Namnet låter som en steroid, men jag har sökt lite och kunde inte hitta någon information.”

Vi fann att vissa kunder rapporterade Probolan 50 ingredienser gav den information de behöver för att förbättra resultaten. ”Jag svär att det är det mest naturliga jag någonsin har hittat”, konstaterade en användare det finns till och med en grupp som delar resultaten av att använda detta naturliga tillskott.

Slutsats

Probolan 50 och alla dess ingredienser finns nertecknade om du söker på rätt sätt.

probolan 50 innehåll

 

 

Biverkningar – ”En annan oro?”

Kunder på webben pratar om att Probolan 50 biverkningar är lite negativa. ”Jag svettas väldigt mycket, jag andades tungt och jag kunde inte göra någonting ordentligt. Nästa dag min muskel var öm, jag kunde inte höja min hand, ”rapporterade en annan. ”Lite rädd för alla dessa biverkningar”, sa en kund. Andra kunder anmälde mer positiva biverkningar. ”Det ger dig energi. En person känns som att det ledde till att han klarade mer träning, ”kommenterade en användare. ”Efter 3 månader byggde jag upp bröstet, starka armar och en fast mage – inga biverkningar noterade under hela tiden”, nämnde en kund.

Under hela vår forskning har vi funnit att allt som krävs är något som betraktas som en oro, som negativa biverkningar, för att stoppa långsiktig framgång. Om Probolan 50 orsakar biverkningar hos kunder är det ett problem.

Slutsats

”Stöds av Science?”
När vi plockade ut den officiella Probolan 50-webbplatsen, fann vi att företaget hävdade att tillägget genomgick kliniska prövningar. Tyvärr finns det inga länkar till studier, endast vittnesmål och före och efter bilder. Vi efter solid vetenskap innan vi gör ett förslag. Om ett företag gör anspråk utan bevis, blir vi skeptiska. Vilket det här företaget klarar galant.

Resultatet – Fungerar Probolan 50?

Är du på väg att beställa Probolan 50? Tja, vi gillar det låga priset och att vi hittade några gynnsamma kundkommentarer, men vi är tveksamma till det här eftersom det inte finns någon offentliggjord klinisk forskning som stöder påståenden om ökad testosteronnivå. Dock så finns det flera delar som menar på att det har en positiv inverkan. Vi har också bekymmer på grund av rapporter om negativa biverkningar och brist på produktinformation.

Läs mer och köp här!

Vill du naturligt öka testosteronnivåerna?

Om så är fallet föreslår vi att vi går med ett tillägg utan tal om negativa biverkningar och en formel som innehåller några kliniskt testade ingredienser.Bland de bästa produkterna vi har stött på i år är en som heter Metadrol. Tillägget innehåller en kliniskt testad formel som innehåller en blandning med nio ingredienser, vilket har visats bidra till att naturligt öka testosteronnivåerna och muskelstyrkan. Folk pratar om att se utmärkta resultat och ingen nämner biverkningar.

Vill du veta mer om metadrol? Läs mer och köp här!

Det företag som tillverkar Metadrol erbjuder också kunderna en 120-dagars pengarna tillbaka-garanti och en rabatt per flaska, ett exceptionellt tecken på deras förtroende för deras tillskott.